Payroll werknemer bij Cardan Payroll

Als werknemer heeft jouw werkgever heeft ervoor gekozen voor het ‘Payroll Werknemer’ pakket. Dit is het dienstverband van werknemers uitbesteden aan Cardan Payroll. Dit betekent dat Cardan Payroll jouw juridische werkgever wordt. Je staat niet op de loonlijst van jouw werkgever, maar krijgt je salaris via Cardan Payroll. Ook zorgen wij ervoor dat alle werkgevers en werknemersverplichtingen worden voldaan en dat je op de juiste manier uitbetaald wordt voor je geleverde werk.

Payroll bij Cardan Payroll: hoe werkt dat precies?

Als een werkgever personeel aanneemt, komen hier bepaalde administratieve verplichtingen bij kijken. De werkgever moet het personeel niet alleen uitbetalen, maar er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat de juiste werknemersverzekeringen krijgenworden afgedragen. Veel ondernemers willen wel personeel aannemen, maar hebben geen tijd om aan alle administratieve verplichtingen van dit personeel te voldoen. Daarom schakelen zij een payroll bedrijf in, zoals Cardan Payroll.

Als een werkgever een samenwerking aangaat met Cardan Payroll, wordt Cardan Payroll de juridische werknemer van de tijdelijke werknemers van het bedrijf. Dit betekent dat je als werknemer niet op de loonlijst van jouw werkgever komt te staan, maar op de loonlijst van Cardan Payroll en ook door ons uitbetaald wordt. Verder zorgt Cardan Payroll ervoor dat alle administratieve zaken voor jou als werknemer geregeld worden. Je hoeft niet voor ons te werken, maar komt simpelweg in ons personeelbestand om jouw opdrachtgever in bepaalde opzichten te ontlasten.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben je payroll werknemer van Cardan Payroll, dan heb je de garantie op een goede behandeling als werknemer. Met payroll voor werknemers van Cardan Payroll kun je in ieder geval het volgende verwachten:

  • Een goed bereikbare helpdesk. Onze helpdesk is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor vragen en opmerkingen, bijvoorbeeld over je salaris.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je salaris is in goed overleg met jouw werkgever tot stand gekomen. Wij zorgen ervoor dat jouw salaris conform de NBBU cao en alle relevante wet- en regelgeving betaald wordt.
  • Correcte uitbetaling van je salaris. Wij zorgen ervoor dat jouw salaris precies op tijd wordt uitbetaald.
  • Gemakkelijk uren indienen. Het indienen van je gewerkte uren doe je via onze online portal. Je hoeft geen werkurenbriefjes bij te houden, maar je kunt jouw uren gewoon online doorgeven. De rest regelen wij.

Cardan Payroll zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op je werk en je salaris op tijd en correct uitbetaald krijgt. Hier hoef je zelf nauwelijks iets voor te doen, want je hoeft alleen je gewerkte uren in te vullen om je salaris te krijgen. De tijd van papieren werkurenbriefjes is voorbij, want bij ons declareer je jouw uren gewoon via het internet. Op basis van jouw gedeclareerde uren krijg je precies op tijd jouw salaris betaald.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de medewerkers dienstverlening en service van Cardan Payroll? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze verplichtingen als payroll werkgever en vertellen je ook graag wat jij als payroll werknemer van ons kunt verwachten.

Heb je een vraag over jouw salaris als werknemer bij Cardan Payroll? Dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen. Onze helpdesk is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor alle tijdelijke werknemers die via Payroll voor medewerkers worden verloond. Cardan Payroll richt zich niet alleen op werkgevers, werknemers en ZZP’ers, maar ook op intermediairs. Wil jij de loon- en salarisadministratie van jouw uitzend- en/of detacheringsbedrijf uit handen geven aan een professional? Dan maak je gebruik van ons Cardan payroll intermediair pakket.

CAO voor uitzendkrachten

Download hier de CAO voor uitzendkrachten (november 2017) van Cardan Payroll Services.

Cardan Payroll Tilburg

Website:

https://www.cardanpayroll.nl

Adresgegevens:

Talentsquare 13 Tilburg, NB, 5038LX, Netherlands.

E-mail:

payroll@cardan.com

Contact:

Klantenservice: +31885004020

Openingstijden:

Ma-Vr 8:30-17:30
 

Onze 6 garanties

Jarenlange ervaring

Cardan Payroll is vanaf 2008 actief op de Nederlandse payrollmarkt.

Persoonlijke aandacht

U heeft een vast aanspreekpunt.

5.5 jaar flexibiliteit

Wij kunnen u met 5,5 jaar ervaring ondersteunen bij het invullen van uw flexibele arbeidsschil.

geen risico bij ziekte

Bij ziekte of leegloop wordt u niet gefactureerd. Wij regelen de administratieve afhandeling naar het UWV.

Enkel gewerkte uren

Uitsluitend de daadwerkelijke gewerkte uren worden bij u in rekening gebracht.

Breed netwerk

Cardan heeft een breed netwerk. Hierdoor heeft zij expertise van diverse cao's en branches.

JARENLANGE ERVARING

Cardan Payroll is vanaf 2008 actief op de Nederlandse payrollmarkt.

PERSOONLIJKE AANDACHT

U heeft een vast aanspreekpunt.

5.5 JAAR FLEXIBILITEIT

Wij kunnen u met 5,5 jaar ervaring ondersteunen bij het invullen van uw flexibele arbeidsschil.

GEEN RISICO BIJ ZIEKTE

Bij ziekte of leegloop wordt u niet gefactureerd. Wij regelen de administratieve afhandeling naar het UWV.

ENKEL GEWERKTE UREN

Uitsluitend de daadwerkelijke gewerkte uren worden bij u in rekening gebracht.

BREED NETWERK

Cardan heeft een breed netwerk. Hierdoor heeft zij expertise van diverse cao’s en branches.

Pin It on Pinterest

Share This